Luieren aan de Pool

Gisteren was een rustige dag aan het zwembad, lekker lui genietend van zon en water. Buren naast ons in het appartementsgebouw reisden af en kwamen een hele hoop levensmiddelen voorbij brengen die ze anders in de vuilnisbak zouden deponeren: tomaten, chocolade, broodjes, paprika, uien.

Ik denk dat ik een bordje fabriceer met : “voeder deze dieren” dat ik dan aan ons terras neerzet, hoef ik niet meer in te kopen…

Ook kreeg ik nog bezoek van de PR Manager van het Resort El Gouna, die kwam polsen of ik niet de duitstalige pers in België kan overhalen om eens een bezoekje te brengen aan El Gouna om dan hun lezers/luisteraars/kijkers te animeren ook eens hier hun vakantie door te komen brengen. Heb natuurlijk tijdens dat gesprek ook een aantal van de niet zo positieve ervaringen onder de aandacht gebracht…

Andere buren reizen vandaag af en nodigden gisterenavond uit voor een aperitiefje bij hun op het terras.

Vandaag vertrekken we erg vroeg voor een snorkeltrip met een boot, met als bestemming “Dolphin House”, waar de kans om dolfijnen te zien en er zelfs mee te zwemmen, 90% is.

Daarover dan misschien morgen of overmorgen (afhankelijk hoe moe we zijn na die dagtrip) meer, met dan natuurlijk ook weer enkele foto’s.

Posted in Nederlandse Reisverslagen.