Nederlands: over ons

El Gouna Times was een gratis, onafhankelijke en interaktieve online nieuwsdienst van en voor touristen en inwoners van El Gouna aan de Rode Zee in Egypte.

El Gouna is een van vele realisiaties van de Orascom Groep en is uitgegroeid tot de nummer één vakantie bestemming in Egypte. El Gouna expandeert verder tot een dynamisch oord waar men een fantastische vakantie kan doorbrengen, of er in een veilig, gezond en zonnig klimaat kan wonen, werken of rentenieren.Klik hier voor Quicktime Movie – 1.9 Mb

El Gouna Times bracht redaktionele artikelen in de engelse taal die je op de hoogte houden van het wel en wee, de plaatselijke evenementen, vernieuwingen en interessant nieuws over de mensen die je er al kent. Ook brachten wij regelmatig interviews met touristen en inwoners, en ondersteunt je zodoende om beter je weg te vinden doorheen een van de attraktiefste vakantie oorden in Afrika.

De El Gouna Times werd in de engelse taal gepubliceerd, maar wij verstaan ook Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Daarom hebben wij in het menu hier rechts een extra pagina aangelegd in de betreffende taal.

El Gouna Times is in generlei wijze verbonden met Orascom Group noch met www.elgouna.com. El Gouna Times wordt gepubliceerd onder ©2005-2006 licentie van H.Savelberg.